BAL ANDRZEJKOWY

   Za nami kolejny Bal w Marina Mielno Z widokiem na jeziorze w Restauracji Biała Dama................ 

Ach co to był za bal.....  bal, przyjęcie, impreza....  było NIEZIEMSKO !!!  Dziękujemy wszystkim gościom za wspaniałą zabawę, 100% frekwencję , ich humor, zdolności taneczne i przemiła atmosferę...  dziękujemy za słowa uznania, miłe gesty i za to że jesteście. Zapraszamy na kolejne nasze imprezy - już niedługo kolejny BAL  ...  BAL SYLWESTROWY HOLLYWOOD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Wszystkie atrakcje wieczoru cieszyły się mega zainteresowaniem...  Wróżka Małgorzata miała kolejkę jeszcze długo po ustalonej godzinie swojej pracy ;-)  Wielu z naszych gości chciało usłyszeć swoją przyszłość, powróżyć sobie z kart czy "przelać" wosk przez klucz..  Wróżka Małgosia szalała, wróżyła, tasowała i lała wosk oj lała że aż miło ;-)  Życzymy wszystkim aby wróżby się spełniły :-)

Fotobudka to był hit wieczoru !!! Kolejki, przebrania, tabliczki i te MAGICZNE USZYSKA ;-) kto był ten wie.........

DJ Daro uprzyjemnił nam tę noc muzyką lat 80 i 90 ; Były też nowsze hity przy których rytmach bawiła się cała sala...

Jedzenie.... hmmm co tu napisać... nieziemskie, przepyszne , ponadprzeciętne ... oj długo by szukac przymiotników określających kolację, bufet ciepły i zmny tej nocy...   Szef Kuchni jak zwykle... zaskoczył, zaszalał... był po prostu magiczny ;-) Nasze menu tego wieczora składało się z:

Danie serwowane:

Starter : Pasztet z żurawiną i grzanką

Zupa : Krem borowikowy cappuccino

Danie główne: Polędwiczka wieprzowa na sosie porowo – serowym z zapiekanym torcikiem ziemniaczanym aromatyzowanym truflą

Bufet ciepły

Zupa : Żurek z suszonym borowikiem oraz kiełbasą jałowcową z dzika

Dania : Gulasz z jelenia / Tilapia w chrupiącej panierce na warzywach w sosie ostrygowym

Dodatki: Kluski ziemniaczane ze szpinakiem w maśle Ryż w sosie pomidorowym / Buraki glazurowane w miodzie

Bar sałatkowy: Sałata lodowa z warzywami i winegret / Brokuły z fetą, czerwoną cebulą oraz sosem jogurtowym / Mix sałat z pestkami dyni, kiełkami słonecznika oraz kremem balsamicznym / Pomidor, ogórek, papryka, pikle

Bufet zimny

Mięsa : Schab z kasztanami oraz orzechami / Karkówka na musie śliwkowym / Filet drobiowy na karmelizowanej czerwonej cebuli / Rostbef z byka na musie z palonej pietruszki

Ryby: Śledź z suszonym pomidorem oraz oliwkami / Śledź z gruszką oraz śmietaną / Terrina z ryb bałtyckich na galaretce z dyni

Bufet słodki

Czekoladowe ciasto z wiśniami i musem z białej czekolady / Muffiny orzechowe / Tort

Fontanna czekoladowa

No i zdjęcia...  jak zwykle baaardzo dziękujemy za fotorelacje Panu Marcinowi Czernickiemu !!!  http://marcinczernicki.com/

Pełna fotorelacja z wydarzenia:

Marina Mielno oświadcza, że w trakcie organizowanych imprez / eventów pt.mogą być wykonywane zdjęcia lub  nagrania wideo, które będą publikowane w relacjach z tego wydarzenia w internecie, prasie, telewizji lub różnegorodzaju wydrukach itd, w tym celach informacyjnych, marketingowych i reklamowych działalności Marina Mielno. Uczestnik imprezy / eventu w Marina Mielno oświadcza, że wyraża nieograniczoną czasowo nieodpłatną zgodę na wykorzystanie i przetwarzanie jego wizerunku jako 
uczestnika tego wydarzenia w pełnym zakresie w ramach czynności o jakich mowa w zdaniu poprzednim.

KORONAWIRUS a nasza działalność

KORONAWIRUS a nasza działalność