BAL ANDRZEJKOWY
Za nami kolejny Bal w Marina Mielno Z widokiem na jeziorze w Restauracji Biała Dama................
Ach co to był za bal..... bal, przyjęcie, impreza.... było NIEZIEMSKO !!! Dziękujemy wszystkim gościom za wspaniałą zabawę, 100% frekwencję , ich humor, zdolności taneczne i przemiła atmosferę... dziękujemy za słowa uznania, miłe gesty i za to że jesteście. Zapraszamy na kolejne nasze imprezy - już niedługo kolejny BAL ... BAL SYLWESTROWY HOLLYWOOD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wszystkie atrakcje wieczoru cieszyły się mega zainteresowaniem... Wróżka Małgorzata miała kolejkę jeszcze długo po ustalonej godzinie swojej pracy ;-) Wielu z naszych gości chciało usłyszeć swoją przyszłość, powróżyć sobie z kart czy "przelać" wosk przez klucz.. Wróżka Małgosia szalała, wróżyła, tasowała i lała wosk oj lała że aż miło ;-) Życzymy wszystkim aby wróżby się spełniły :-)
Fotobudka to był hit wieczoru !!! Kolejki, przebrania, tabliczki i te MAGICZNE USZYSKA ;-) kto był ten wie.........
DJ Daro uprzyjemnił nam tę noc muzyką lat 80 i 90 ; Były też nowsze hity przy których rytmach bawiła się cała sala...
Jedzenie.... hmmm co tu napisać... nieziemskie, przepyszne , ponadprzeciętne ... oj długo by szukac przymiotników określających kolację, bufet ciepły i zmny tej nocy... Szef Kuchni jak zwykle... zaskoczył, zaszalał... był po prostu magiczny ;-) Nasze menu tego wieczora składało się z:
Danie serwowane:
Starter : Pasztet z żurawiną i grzanką
Zupa : Krem borowikowy cappuccino
Danie główne: Polędwiczka wieprzowa na sosie porowo – serowym z zapiekanym torcikiem ziemniaczanym aromatyzowanym truflą
Bufet ciepły
Zupa : Żurek z suszonym borowikiem oraz kiełbasą jałowcową z dzika
Dania : Gulasz z jelenia / Tilapia w chrupiącej panierce na warzywach w sosie ostrygowym
Dodatki: Kluski ziemniaczane ze szpinakiem w maśle Ryż w sosie pomidorowym / Buraki glazurowane w miodzie
Bar sałatkowy: Sałata lodowa z warzywami i winegret / Brokuły z fetą, czerwoną cebulą oraz sosem jogurtowym / Mix sałat z pestkami dyni, kiełkami słonecznika oraz kremem balsamicznym / Pomidor, ogórek, papryka, pikle
Bufet zimny
Mięsa : Schab z kasztanami oraz orzechami / Karkówka na musie śliwkowym / Filet drobiowy na karmelizowanej czerwonej cebuli / Rostbef z byka na musie z palonej pietruszki
Ryby: Śledź z suszonym pomidorem oraz oliwkami / Śledź z gruszką oraz śmietaną / Terrina z ryb bałtyckich na galaretce z dyni
Bufet słodki
Czekoladowe ciasto z wiśniami i musem z białej czekolady / Muffiny orzechowe / Tort
Fontanna czekoladowa
No i zdjęcia... jak zwykle baaardzo dziękujemy za fotorelacje Panu Marcinowi Czernickiemu !!! http://marcinczernicki.com/
Pełna fotorelacja z wydarzenia:
Marina Mielno oświadcza, że w trakcie organizowanych imprez / eventów pt.mogą być wykonywane zdjęcia lub nagrania wideo, które będą publikowane w relacjach z tego wydarzenia w internecie, prasie, telewizji lub różnegorodzaju wydrukach itd, w tym celach informacyjnych, marketingowych i reklamowych działalności Marina Mielno. Uczestnik imprezy / eventu w Marina Mielno oświadcza, że wyraża nieograniczoną czasowo nieodpłatną zgodę na wykorzystanie i przetwarzanie jego wizerunku jako
uczestnika tego wydarzenia w pełnym zakresie w ramach czynności o jakich mowa w zdaniu poprzednim.