BAL ANDRZEJKOWY 25.11.2017r.

Bal Bal Bal :-) To był niezapomniany, magicznie ogisty bal w Restauracji Biała Dama .

Bardzo dziękujemy wszystkim gościom, że byli w tę noc razem z nami. Dziękujemy za wszystkie słowa uznania i podziękowania po balu - zawszee staramy się aby nasze imprezy były niezzapomniane - i tym razem nam się to udało !!!!!

Muzyczną oprawę zpewnił am DJ OGNIOMISTRZ , który zabawiał gości prawie do 05.00 RANO !!!!!  Grał super kawałki, przeboje lat 70-80 i 90 muzykę, polską, francuską i anglojęzyczną. 

Była nasza niezastąpiona WRÓŻKA MAŁGORZATA  z wróżbami, lanym woskiem i całą magiczną otoczką wróżb andrzejkowych :-)

Szef kuchni Restauracji Biała Dama nas totalnie kulinarnie rozpieścił niesamowitym połączeniem smaków. 

No i nasze OGNISTE SHOW w wykonaniu artystów z JUMP Fire z Koszalina.... takiej magii nie ma jak opisać trzeba było BYĆ i to zobaczyć na własne oczy !!!!!!

FOTORELACJA  dzieki Agnieszce Orsa naszej niezastąpionej Pani fotograf , która baaaardzo długo bawiła się z nami  -  BARDZO DZIĘKUJEMY !!!!!! :-)     http://www.agnieszkaorsa.pl/

 

 

 

 

 

 

NASZYM NIEZASTĄPIONYM DJejem będzie tym razem niesamowity

DJ OGNIOMISTRZ https://www.facebook.com/ogniomistrz.dj.ero.koszalin/   znany Wam kiedyś jako DJ ERO 

nie pierwszy raz jego hity zagoszczą u nas w lokalu !!!

ZAPRASZAMY NA OGNISTE rytmy z naszym wodzirejem  

Już niedługo już za kilkadziesiąt dni... nasz BAL ANDRZEJKOWY..... 

 MENU

 

MENU ANDRZEJKI 2017

Dania serwowane:

·       Zupa gulaszowa z gorzką czekoladą i kardamonem;

·       Konfitowana kaczka z sosem tymiankowym, pęczotto z burakiem oraz paryską marchewką;

Bufet ciepły:

·       Pikantny rybny krem z dyni;

·       Barszcz czerwony z grzybowymi pulpecikami ( podany po 00,00) ;

·       Karkówka w peperonacie;

·       Lasagne z dorszem, kurkami i suszonym pomidorem;

·       Ziemniaki zapiekane z zielonym beszamelem i truflową nutą;

.        Wariacje ryżowe z warzywami;

Zimna płyta:

·       Kaczka z jarmużem, gruszką, imbirem oraz czerwonym pieprzem;

·       Pasztet z jarzębiną i marynowanym borowikiem;

·       Filet drobiowy z czerwoną cebulą i pomarańczą;

·       Sałatka z kurczakiem, ananasem, orzechami i sosem koktajlowym;

·       Dorsz z warzywami w galarecie;

·       Śledź w śmietanie z gruszką;

·       Sałatka z burakiem, śledziem i opiekanym porem;

·       Sałatka grecka;

Desery:

·       Pana Cotta z dziką różą;

·       Ciasto czekoladowe z wiśniami;

·       Mus owocowy z syropem miętowym.

 

SOKI I NAPOJE CIEPŁE W CENIE

1/2l białej wódki na parę  LUB butelka wina 0,75 białe/czerwone do wyboru

 

PROMOCYJNE CENY ALKOHOLU 

  

Marina Mielno oświadcza, że w trakcie organizowanych imprez / eventów pt.mogą być wykonywane zdjęcia lub  nagrania wideo, które będą publikowane w relacjach z tego wydarzenia w internecie, prasie, telewizji lub różnegorodzaju wydrukach itd, w tym celach informacyjnych, marketingowych i reklamowych działalności Marina Mielno. Uczestnik imprezy / eventu w Marina Mielno oświadcza, że wyraża nieograniczoną czasowo nieodpłatną zgodę na wykorzystanie i przetwarzanie jego wizerunku jako 
uczestnika tego wydarzenia w pełnym zakresie w ramach czynności o jakich mowa w zdaniu poprzednim.

KORONAWIRUS a nasza działalność

KORONAWIRUS a nasza działalność